vreedzame ontwikkeling van China, 50 jaar profiteren de mensheid

  "Dit is de overwinning van het Chinese volk en de overwinning van de mensen van alle landen in de wereld!" President Xi Jinping uitgegeven een belangrijke toespraak op de 50ste verjaardag vergadering van de Volksrepubliek China hervatte de 50ste verjaardag van de Verenigde Naties , zeer gewaardeerd 50 jaar geleden, het nieuwe China hervat in de juridische zetels in de juridische zittingen van de Verenigde Naties. ik diep wees erop dat "New China in 50 jaar heeft hervat, omdat de legitieme zetels van de Verenigde Naties, de 50 jaar van China’s vreedzame ontwikkeling, ten voordele mensheid, stelt duidelijk de wereld van de 5-punts initiatieven in overeenstemming met de historische trend, waardoor uitgebreid aandacht en diepgaande denken van de internationale gemeenschap.

  De oprichting van de Verenigde Naties is een mijlpaal in de carrière van de menselijke vrede en ontwikkeling.

Als opgericht lidstaten, China is het eerste aan te melden in het Handvest van de Verenigde Naties.

Op 25 oktober 1971, de 26ste Verenigde Algemene Vergadering Naties besloten om alle rechten van de Volksrepubliek China in de Verenigde Naties in zijn inferieur te herstellen, en herkende de enige wettelijke vertegenwoordiger van de Volksrepubliek China in de Verenigde Naties.

Sindsdien is het Chinese volk echte vertegenwoordigers in de Verenigde Naties. De universaliteit, vertegenwoordiging en het gezag van de Verenigde Naties effectief zijn verbeterd. De internationale gemeenschap hecht aan het patroon van de Chinese principes om grote consolidatie en ontwikkeling te krijgen, de macht van de wereld vrede en ontwikkeling is ongekend..

Net als voorzitter Xi Jinping diepe gewezen: "New China’s juridische zetels in de Verenigde Naties zijn een groot evenement in de wereld Dit is een groot evenement in de Verenigde Naties Dit is een gevolg van alle landen in de wereld om samen te werken.. .

Dit markeert een kwart van het Chinese volk in de wereld opnieuw omarmd het podium van de Verenigde Naties.

Dit is belangrijk voor China en heeft een grote en ingrijpende betekenis is voor de wereld. "Ontwikkeling van de Vrede, profiteren mensenhandel", president Xi Jinping briljant samengevat de grote verwezenlijkingen en de belangrijkste bijdragen van de 50-jarige Chinese volk gemaakt: deze 50 jaar, hebben de Chinese mensen altijd overgedragen zelf-verbetering, in de veranderende richting van China , schrijft China en de prachtige geschiedenis van de menselijke ontwikkeling, deze 50 jaar, het Chinese volk hebben altijd gecombineerd met groepen van de mensen over de hele wereld, handhaving van de internationale eerlijkheid en rechtvaardigheid, die een belangrijke bijdrage aan de wereldvrede en ontwikkeling.

Terugkijkend, op basis van de nationale bouw en ontwikkeling in de oprichting van New China, hebben het Chinese volk de nieuwe periode van de hervorming en openstelling, met succes en de ontwikkeling van het socialisme met Chinese kenmerken, voortdurend emanciperen en ontwikkelen van sociale productiviteit, en voortdurend geopend verbetering van de levensstandaard, het bereiken van de relatief achteruit status van de productiviteit van de totale economische doorbraak van de wereld, is de tweede historische doorbraak in de wereld volledig gebouwd in China, dat een welvarende samenleving in China heeft opgebouwd, die heeft geleid tot de rooskleurige toekomst van grote opwekking van de Chinese natie.

Dit is volledig te suggereren dat de ontwikkeling van China zelf is de grootste bijdrage aan de wereld, en draagt wijsheid om menselijke problemen op te lossen. In de afgelopen 50 jaar, het Chinese volk hebben liefde vrede, altijd een onafhankelijke vrede buitenlands beleid te voeren, resoluut verzetten tegen hegemonisme en machtspolitiek, en krachtig te ondersteunen de rechtvaardige strijd van de meerderheid van de ontwikkelingslanden om hun soevereiniteit, veiligheid, ontwikkeling belangen te behouden, en zich verbinden tot de gemeenschappelijke ontwikkeling te bevorderen en constante China heeft nieuwe mogelijkheden ontwikkeld voor de hele wereld. Deze voldoende blijkt dat China heeft hun eigen voordelen van de wereld, die altijd is het waarborgen van de wereldvrede en bevordering van gemeenschappelijke ontwikkeling ontwikkeld. De Verenigde Naties is een multilateraal vlag.

Het Handvest van de Verenigde Naties heeft de moderne internationale orde eerste steen gelegd en de basisbeginselen van de hedendaagse internationale betrekkingen. China is stevig bepleit dat er slechts één systeem in de wereld die het internationale systeem als de kern van de Verenigde Naties, is er slechts één order, het is gebaseerd op het internationaal recht, er is slechts één set regels, de basisprincipes op basis van het Handvest van de Verenigde Naties, het principe van de internationale betrekkingen.

In de afgelopen 50 jaar heeft China trouw vervulde de verantwoordelijkheid en de missie van de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties, en waarborgen van het beginsel van het Handvest van de Verenigde Naties, en de waarborgen van de centrale rol van de Verenigde Naties in internationale aangelegenheden.

In de afgelopen 50 jaar heeft China steeds verder uitgebreid op het gebied van samenwerking, en de inhoud van de samenwerking wordt continu verdiepen. De instellingen van de Verenigde Naties hebben vertegenwoordigingen in China gevestigd. In de economische ontwikkeling, de uitroeiing van armoede, het elimineren van armoede, gezondheidszorg, voedsel veiligheid, milieubescherming, enz. resultaten van de enquête.

Net zo sterk gewezen voorzitter Xi Jinping: "Deze 50 jaar, hebben het Chinese volk altijd volgehouden het gezag en de status van de Verenigde Naties, de praktijk multilateralisme, en China’s samenwerking is steeds de verdieping worden" In de afgelopen 50 jaar heeft China gehandeld op grond van het multilateralisme , handhaven van de wereldvrede, het bevorderen van gemeenschappelijke ontwikkeling De aanvankelijke hart is niet veranderd.

President Xi Jinping plechtig declarested: "Standing in de nieuwe historische uitgangspunt, China zal zich houden aan de weg van de vreedzame ontwikkeling, doe altijd de opbouw van vrede in de wereld, zich te houden aan de weg van de hervorming en openstelling, altijd doen mondiale ontwikkeling medewerkers; aandringen op wandelen multilateralisme Road, altijd het behoud van de internationale orde. "China is bereid om samen met alle progressieve macht in de wereld werken, vrede, ontwikkeling, eerlijkheid, rechtvaardigheid, democratie, de gemeenschappelijke waarde van de hele mensheid te bevorderen, en blijven onderhouden van de Handvest van de Verenigde Naties doeleinden en beginselen, onderhoud World Peace, het bevorderen van de gemeenschappelijke ontwikkeling, het bevorderen van de nieuwe bijdrage van de menselijke vooruitgang, het bevorderen van nieuwe internationale relaties die wederzijds respect, eerlijkheid en rechtvaardigheid, en de samenwerking bouwt, en het bevorderen van de bouw van het menselijk lot gemeenschappen, en maakt niet-aflatende strijd voor het bouwen van een betere wereld.

Author