Zhongqing Reading September Aanbevolen boek

2021 Readers Stem Stemmen Favoriete 5 Goede Boeken: "Dust and Light" (Liu Xingyuan) "Bonfire and Starry" (Bauji, Wilderness) "Gedachte stukken" (Li Xue Tao) "London Diary: Sovjet Diary Ambassador naar Londen," (Ivan Mei) "Lin Yutang’s Cross-chemische erfgoed" (Qianli-brug) 2021 Rechters: Han Haoyue, Zhang Jiahong, Yan Wei Johnson Stem Aanbevolen boek: "Bonfire and Starry" Rechters: Bauji, Wilderness, "Bonfire and Starry" als zijn " Pure Grassland Juvenile Roman Series: Ulan, kinderen ", het tweede deel van het tweede deel van het boek, wil zijn vanwege het vreugdevuur om met de sterrenhemel de constante te verslaan, met contrasterende spanning, cre?ert een enorme en po?tische ruimte aan de lezer.

"Bonfire and Star" is een verhaal met liefde en vertrouwen en een liedje geschreven aan zijn geboortestad.

In de pen van Bauerji heeft het grasland niet alleen zijn talloze inspiratie en vroomheid op het schrijfniveau gegeven, maar zorgt er ook voor dat hij de wens heeft van de prachtige graslandcultuur aan de kinderen binnen en buiten het grasland, zoals schrijven is het eerste hart , het is puur en nobel. Het verhaal van de protagonist Iron Fungus en zijn partners moeten ook in het hart van meer lezers zijn vanwege deze pure en nobele.

"Ideologische Private" Rechter Commentaar: De auteur is bekend met de oude en moderne Chinese en buitenlandse menselijk klassiekers, die overal in het boek kan worden gezien – er is een groot aantal historische literatoren, de Zen meesters, het beschrijven van de intellectuele portretten van vele oude en moderne Chinese en buitenlandse landen, is de vertaling gebouwd, het delen van de auteur’s degree.

Daarnaast is dit boek ook ge?ntegreerd in het persoonlijke leven observatie van de auteur, het onderwijs en de anti-provinciaal, esthetische begrip en filosofisch denken. De tekst van "Thought Pieces" is meer accommodatie, en het is niet de essentie van de ineffectiviteit, maar de gevoelens van de filosofie, geschiedenis, het leven in de stijl van het verhaal.

"Dust and Light" rechters: De provincie is de gezamenlijke punt van het land en de stad De provincie leven is de fundamentele gebied van het stedelijk leven De provincie stad cultuur voedt een generatie van mensen die het meest van de ogen van de gehele… de publieke opinie worden meestal aangetrokken door een first-tier stad. Terugkijkend in de provincie, kunt u gewoon emoties en esthetiek daar vinden.

De auteur woont in de provincie. Hij is de beste waarnemer en ervaring in de provincie. Hij verliest de visie en beschrijft de provinciestad, en in de binnenkant van de provincie stad, waardoor een gevoel van schokkend voor de lezers. Het lezen van gevoelens. Dit boek is als talloze prachtige fragment van een film, een aantal artikelen vormen samen een schitterende stad Montage Montage. "Liangshan Ji" rechter opmerking: lees "Liangshan Ji", kunt u een kanaal dat u niet hoeft te gaan naar Liangshan kan ook de geschiedenis van Liangshan geschiedenis en stijl te ervaren vinden.

In de geologische betekenis, "Ji" is een zeer lange tijd schaal, schrijft de auteur "Ji" voor Liangshan, heeft een diep gevoel van missie.

Bij het schrijven van "Liangshan Ji", de auteur nam ook de non-fictie penseelvoering, maar zijn artikel bevatte de artistieke opvatting van po?zie en proza. Hoewel het een zeer opvallend lyrische component niet kon zien, kon het dit dik boek te voelen. De emoties van de auteur stromen. Schrijvers ACE beoordelingen Hij Wanmin’s schrijven, is "Detail van de echte ervaring, het vastleggen van geschiedenis en de realiteit", dit soort "capture" actie heeft alleen de opwinding en de oprechtheid van het hart, zal de meest geschikte manier te gebruiken, het auteursrecht van afzonderlijke Feel the expressie van geen verlies voor de lezer.

"儿儿" rechter commentaar: "儿" is verdeeld in "de frisheid van water", "het land van Lu Zhi", drie series, schreef de verrukkelijke smaak, en de culturele context ontdekken waard na de noedels Er is. maar één leven te hervatten achter de sake.

"De blauwe en witte kom op het einde, de bouillon drijvend op het porselein gehaktballen aan de kant, en drijven de groene groene ui aan de kant." Achter een gerecht is een gebeurtenis in het verleden, en het verleden is oud, maar Yong Yong. Noodles zijn cultureel, maar ook emotioneel. Lees dit boek, is het niet moeilijk om het schrijven van de auteur te ontmoeten, maar de geschiedenis van de groei is aangesloten.

"Find" de "eigen" rechter opmerking: Dit boek is een zelf gekozen set van de reizigers van de Tribeo Works. De auteur is goed in diep te tikken uit het dagelijks leven, per ongeluk verplaatst naar lezers, diepe verlichting.

Het materiaal is dagelijks, de smaak is tijd, en er is vaak een beetje smaak na het deksel. Meer dan 40 jaar reizen, laten lint Liu’s proza is een unieke en culturele verschillen in perspectief, zodat u meer ruimte geschreven kan openen.

"De heer de heer" commentaar: "De heer Xiao" is Mu Yu-liang’s memoires carrière leraren.

Mr Xiao is zich bewust van de stoute in de kinderen, en de kinderen die niet de weg niet kennen, zodat ze aan de strenge, harde, meer is het luisteren, luisteren, en luisteren.

Op deze manier, deze verhalen hebben sterkere leesbaarheid.

De kinderen geschreven door de heer waren "70" of "80" in de mond van de mensen. Ze kwamen van het platteland Jiangnan, en zij werden verspreid in Jiangnan en zelfs China. Gebrek aan stoffen, academische losheid en natuurlijk overvloed, interactie, het vormgeven van hun geestelijk gezicht: eenvoudig, vriendelijk, eenvoudig, omhoog.

"De heer Lu Xun" rechter beoordeling: Als er geen Lu Xun’s waardering en dragen, Xiao Hong is niet per se de Xiao Hong we vandaag kennen. Dit leven is gretig, te popelen om op te warmen de zwakke vrouw, laat Lu Xun naar kijken met een vreemde literair talent, en dit heeft zijn leven veranderd. In dit boek, Xiao Hong gaf ons Lu Xun, de familie en de studie van Lu Xun in de studie, en een vader van de vader.

Dankzij Xiao Hong’s record, laten we de aanpak van de grote man die het gezicht houdt voor het bureau. Toen ze dit boek schreef, heeft de heer Lu Xun is opgedeeld in drie jaar. Xiao Hong is in de grote leegte. Het is het grote mededogen van deze leraar en vriend.

Dit soort van mededogen is genoeg om Xiao Hong’s leven te troosten. Xiao Hong’s Tong Zhen en Children’s hart, had een grote bewaker in Lu Xun.

"London Diary: Soviet Uncle Wednesman Tweede Wereldoorlog II Reacties: Diary is een groot kanaal voor de geschiedenis.

De Sovjet-Universiade Ivan Maybji schreef een partij van kostbare diaralies in Londen in 1932-1943, en werd een boek, gevolgd door Gabriel Goldski. Dit boek is een kostbare en zeldzame high-oorlog historische verdiensten presenteren in het perspectief van de eerste persoon, en de tien-jarige multilaterale diplomatieke spel in de tien jaar van London City.

Het dagboek vertelt Mysterski en vele Britse politieke communicatie, met levendige penseelwerken, nemen mensen naar de toespraak bij de Kamer van Commendation, ‘s avonds laat de marine, en de kamer onder de wolken in Londen.

"Chinese Super Head eten" Rechters Reacties:. Schrijvers Wang Wei, Media Man Dai Xiaoman en fotograaf Liu Xiaozhu schepping team gebruikte meer dan drie jaar, en ging naar Shanghai, Chengdu, Yangzhou en andere steden, en nam een straat lane Bezoek de hoge -end restaurant, populair hut, koken leraar, het tonen "inheemse" leven scene.

"Chinese Super Head eten" van "groenten, vlees, vis, gevogelte, bonen, rijst, face", enz., Het hele boek heeft een Chinese tafel, zijn er 55 recepten, en ook de beeltenis van de stad zes plaatsen. Vientiane .

Host: Shen Jie Qun [Verantwoordelijke uitgever: Guo Yunming, Wang Wen].

Author