Voortdurend schrijven van een win-winsituatie, Huazhang

Originele titel: De prachtige Huazhang (en geluid) is voortdurend schrijven van samenwerking, via de service-bijeenkomst, de partijen zien de oprechte wil van China en de wereld de kans, de pragmatische werking van gemeenschappelijke ontwikkeling, het harde werk van de strijd, de Eind september 7 op 2021 kwam de China International Service Trade Fair (The Service Association) tot een einde. In 6 dagen verzamelden zich meer dan 10.000 bedrijven uit 153 landen en regio’s in Beijing, ontmoetten de wolken, samenwerken en bevorderen de ontwikkeling en bereiken een vruchtbare resultaten. Deelnemers zijn over het algemeen van mening dat de toespraak van XI Jinping-voorzitter is gepubliceerd op de Global Services Trade Summit van deze World Trusseration zal zich blijven uitbreiden en openen en samenwerking en win-win zoeken, in het geval van de wereldwijde epidemische situatie, is China succesvol Beurs heeft een belangrijke drijvende kracht ingespoten in de ontwikkeling van de wereldwijde dienstverlening en het herstel van de wereldeconomie. De kenmerken van deze sessie zijn verschillend en effectief.

Of het nu gaat om het aantal landen, het aantal bedrijven, of de online online exposanten, de algehele internationaliseringssnelheid van uitgebreide tentoonstellingen, de algemene tentoonstelling zal een aanzienlijke verbetering hebben.

Dit is volledig ge?llustreerd dat China is blijven uitbreiden en openen, en de handel is continu ontwikkeld, de wereldwijde invloed en aantrekking blijven toenemen. De digitale economie is een belangrijke richting van de ontwikkeling van de wereldeconomie. Het is een nieuwe trend van de wereldwijde handelsontwikkeling in het tijdperk van epidemie. De huidige serviceconferentie richt zich op digitale, uitgebreide weergave van nieuwe technologie?n, nieuwe modellen, nieuwe formaten, nieuwe prestaties, waardoor de wereldwijde digitale economie en digitale handel naar snellere, betere richting te bevorderen.

  Door de huidige servicebeurs zagen de partijen de oprechte wil van China en het wereldwedendelende ontwikkelingsmogelijkheden.

In alle landen is er een dringend behoefte om het vertrouwen, mede consensus te verbeteren, de communicatie te versterken en de samenwerking te verdiepen. China heeft met succes de huidige vakbond en ondersteunt wereldwijde anti-v.cuberculous om gemeenschappelijke ontwikkeling te bevorderen.

"We zijn bereid om met alle partijen te werken, houden zich aan om samenwerking, wederzijds voordeel en win-win te openen, de ontwikkelingsmogelijkheden voor delen van diensten en het herstel en de groei van de wereldeconomie te bevorderen.

"Xi Jinping resulteerde in opgewonden mensen. Aanwezigheid, president Xi Jinping’s speech" Laten we de inspanningen van China zien om de huidige wereldeconomie, internationale handel en investeringen te kraken "." Fang zag het proces van China verder de waarheid van de ontwikkeling van de open geest. China is gebaseerd op de nieuwe ontwikkelingsfase, implementeert het nieuwe ontwikkelingsconcept, het bouwen van een nieuw ontwikkelingspatroon, het bevorderen van hoogwaardige ontwikkeling.

Servicehandel is een belangrijk onderdeel van de internationale handel en een belangrijk gebied van internationale economische en handelscommunicatie, en het heeft een belangrijke rol bij het bouwen van een nieuw ontwikkelingspatroon. Voorzitter XI Jinping heeft aangekondigd dat China het openingsniveau zal verhogen en de negatieve lijst van grensoverschrijdende diensten in het land bevordert, de constructie van de nationale onderbouwdemonstratiezones van de handel innovatie onderzoeken; zal de samenwerkingsruimte uitbreiden en de ontwikkeling van De "All the Way" -ondersteuning, delen de ontwikkelingsresultaten van China; zal de constructie van het servicegebied versterken, ondersteunt Beijing en andere plaatsen om de internationale regels op hoog niveau vrijhandelsovereenkomst uit te voeren om het eerst te proberen, de Digital Trade Demonstration-zone te maken; Zal doorgaan met het ondersteunen van de innovatie en ontwikkeling van het MKB, verdiepen nieuwe drie bordhervormingen, een Beijing Stock Exchange, en bouw een service innovatief MKB-hoofdpositie. Deze nieuwe initiatieven trokken wereldwijde zorgen aan dat mensen uit alle gelegenheden van het leven geloven dat nieuwe initiatieven de economische transformatie van China verder zullen bevorderen, die bevorderlijk is voor landen uit China.

  Door de huidige servicebeurs zagen de partijen verder de druiden van China om de handen aan te sluiten met landen. Centenni?le veranderingen en eeuw-epidemische interleaves, unilateralisme, protectionisme en de wereldwijde ontwikkeling van tekortkomingen, het governance-tekort is prominenter. China en de landen sluiten zich aan met anti-vloys, moeilijke tijden, dringen erop aan het barsten op "gouden sleutel" met vrede, ontwikkeling, samenwerking en win-win.

China bestuurt niet alleen de binnenlandse epidemie, maar ondersteunt ook wereldwijde verenigde en anti-vlakke, niet alleen de inspanningen om de hoogwaardige ontwikkeling van het land te bevorderen, maar ook ernaar streven om bij te dragen aan het economisch herstel en de groei van de wereld. Wanwei, met de tijd om te doen. China heeft op een hele ronde manier een nieuwe reis geopend met het bouwen van een socialistische modernisering.

Op de nieuwe reis is de uitbreiding van de openheid van China onwrikbaar, en de vastberadenheid om gemeenschappelijke ontwikkeling met landen te ontwikkelen, zal onwrikbaar worden, en ze zullen blijven schrijven een gewonnen samenwerking en win-win.

  "People’s Daily" (2 september, 2021) (Editor: Hao Jiangzhen, Yue Hongbin) (Editor: Bao Congying, Gao Xing) Deel meer mensen om te zien.

Author