We winnen voor de strijd (op de weg)

 Figuur 1: Onderzoekers in defensiewetenschappen en -technologie in foutopsporingssystemen.

 Hij Shuyuan Foto 2: National Defense University-studenten voeren leerwisselingen uit. XiaoWen Jun In totaal 3: Het wetenschappelijke onderzoekspersoneel van de militaire academie ging diep in de eerste onderzoekslijn.

 De manier van Shao Longfei om het sterke leger te fotograferen, om in de mensen te zijn, talent is een belangrijke factor bij het bevorderen van onze militaire ontwikkeling van hoge kwaliteit, winnende militaire competitie en toekomstige oorlog proactief. Op de Talent-werkconferentie die in het centrale militair comité in november wordt gehouden, benadrukte president Xi Jinping dat het noodzakelijk is om aan de weg van zelfgebouw van talenten vast te houden, zich aan de militaire opleiding te houden, gecombineerd met verschillende manieren, Teelt en gebruiksmodel met onze militaire kenmerken verhogen de voedingscapaciteit en het niveau van voorbereiding op de oorlog. Vanwege de strijd tegen het leger werden de militaire hogescholen en onderzoeksinstituten gebouwd voor de strijd, en zij waren de ruggengraat van de militaire talenten. Voor de troepen, het slagveld, met uitzicht op de toekomst, cultiveert de bouw van een Talent-team op hoog niveau, de nieuwe militaire talenten die zullen vechten, het gevecht begrijpen? Onlangs kwam de verslaggever de drie eenheden van de Militaire Academie, de Nationale Defensie Universiteit en de University of Defense Science and Technology, interviewden hun ervaringen en praktijken. – De militaire Academie van de redacteur – Houd u aan de introductie van de Reporter Li Zhuol, de krant van de verslaggever, Shen Zhuol, een gebouw, de bouw van de bouw van de Militaire Academie voor Militaire Medische Wetenschappen. In een laboratorium rapporteren verschillende studenten aan de nieuwste experimentele vooruitgang van de Researcher Wang Zi-regering.

Wang Yecheng is toegewijd aan neurogeen onderzoek, voorgezeten meer dan 30 nationale en militaire grote wetenschappelijke onderzoeksprojecten, en werd vorig jaar gekozen voor academiciases Chinese Academy of Sciences.

 In de afgelopen jaren heeft de Military Academy of Sciences ondersteuning, selectie en introductie, evaluatie-incentives, enz. "We gebruiken het in een oog, ik gebruik het, ik sta aan het spelen van de lantaarn om het talent te kiezen, ik ga talent neerzetten en versnellen de verzameling van uitstekende resources voor onderzoekstalent.

"De relevante persoon die verantwoordelijk is voor het ziekenhuis, zei dat het noodzakelijk is om te streven naar een nationale veiligheid, voor het sterke leger en om het winnende en winnende wetenschappelijke onderzoekstalent te winnen.

 Met slechts 5.000 meter boven de zeespiegel, wordt alleen het zoete water aan het gebied toegevoegd, wat is het gevoel van 3 dagen wildvast eten? Militaire voedingssector Experts Hao Liimin, eerst op het Qinghai-Tibet-plateau, experimenteren op het gebied van veldvoedsel.

 "Hé!" Een hard geluid, rollende myirtis-instantie, Yang Han, een teamleider Yang Han snelde in de testsite en verzamelde de eerste reeks gegevens in de snelste snelheid. Voor de talenten is Yucai oorlog, de Militaire Academie heeft de weg geopend.

Blijf richten op sterke vijandelijke tegenstanders, focus op onderzoekstalenten en gebruik het wetenschappelijke onderzoeksresultaten in de eerste regel en bevordert talenten om te vechten, voor de oorlog. Het team verzamelt, het vormen van talenten om het ganzeneffect te begrijpen. In de militaire academie van Wetenschappen is er een academisch vuurvast en het mentale bloed wordt voortgezet. Eenmaal, in het belangrijkste modelonderzoeksproject van het hele leger, nam de Engineer Chen Qiang eerst de leider van het project, en zijn hart was behoorlijk ongemakkelijk.

Om Chen Qiang te helpen begon het "eerste kanon", gaf Yin Hao, die een onderzoekskantoor van de militaire academie was, een diepere groep gaf, en hielp het probleem van technische problemen te analyseren. Onder Yin Hao’s bekende hulp, deed Chen Qiang hoe meer je een hand hebt.

Drie jaar later ontving het project de eerste prijs van militaire wetenschappelijke en technologische vooruitgang. De relevante resultaten werden gepromoot in het hele leger. Chen Qiang werd beoordeeld als de eerste batch van wetenschaps- en technologietalenten in het hele leger.

 "Met zo’n teamleider, voel ik altijd dat er een paar warme grote handen is om zichzelf op te tillen!" Zei Chen Qiang.

 Sinds de militaire wetenschappen heeft de Militaire Academie altijd talenten beschouwd als het grootste voordeel om te cultiveren, de grootste middelen om te ontwikkelen, het grootste familiebedrijf, het vormen van een professionele en technische personeelsonderzoeksmatrix, hoogwaardige militaire wetenschappelijke onderzoekstalenten krijgen een bijeenkomst.

Tegenwoordig is in de Militaire Academie een redelijk onderzoeksteam, een redelijk wetenschappelijk onderzoeksteam versnellen, waardoor een sterke talentsteun is voor het bouwen van "praktische zenuw".

  National Defense University – Hammering Command Capaciteit Capaciteit Union Battlefield Deze krant Reporter Li lange Yulong Winter Duur, de sfeer van de National Defense University Under Beijing, is de sfeer van het geven van oorlogsvoering vooral rijk.

Een gezamenlijke anti-simulatieboormachine in een voortgezette multi-daagse, wordt uitgevoerd in de directeur Hall of the National Defense University. Tientallen schoolofficieren zijn hier om een ??aanstootgevend en verdediging te ontwikkelen, en gematigd zijn de commando’s in het felle spel. In november vorig jaar benadrukte president XI bij de Talent-werkconferentie van de Centrale Militaire Commissie.

De opdracht opleiding van het gezamenlijke bediening is de kernfunctie van de National Defense University. "Elke dag wordt gezegd dat het in de klas is, het is beter om te zeggen dat het collectieve gevecht onderzoek en planning." Ding Yongwei, een teamlid van de commandantklasse, en marine zuchtte. In de loop van de "Warband Joint Combat Command" moet de commandantklasse meerdere klasoefeningen en teamdiscussies binnen 11 dagen voltooien en drie banen in de gewapende commandanten voltooien. Ding Yongwei voelt: "Onze Curriculum-instellingen worden nauw uitgerust met de toekomst gecombineerde gevechtsvermogen om de commandanten te bestrijden. Wat moet je leren, wat is het gebrek aan postcapaciteit?

"Bij het onderwijsklasse van het Case-firma College van de National Defense University, de plaatsvervangend professor, Yan Rui, lezeken het onderwerp van de speciale gevechtstheorie van het buitenlandse leger, ontworpen, zien, leren, studeren en oefenen van 5 lesverbindingen.

Vanuit het klaslokaal verwijst naar het import van de behuizing, van het bekijken van de oorlogsfilm naar de organisatorische kleine klasse-uitwisseling, onder leiding van de faculteit, worden de studenten de protagonist van leren, discussies en uitwisseling.

Aan het einde van de cursus heeft elke student ook een grote baan – met de identiteit van de gezamenlijke commandant, is het uitgerust met het meest redelijke gevechtsidee.

 "In vergelijking met het verleden neemt het aandeel ‘Ground’ toe, ‘wordt de kracht van’ praktijk ‘verhoogd,’ Test ‘is moeilijk en de studenten zullen bijna elke dag de nachtelijke strijd ophalen, militaire, onderzoeksoorlogen, en Bestudeer de sfeer van het gevecht. "Zhang Yan, de politieke commissaris van een student, vertelde verslaggevers dat studenten tijdens de school 15 prestaties nodig hadden, die de gezamenlijke operationele opdrachten en de algemene inhoud bedekken, elke beoordeling is een hoge standaard strenge vereisten.

 De beoordelingsresultaten zijn het "proefgoud" van de resultatenleerresultaten. In het aangezicht van de beoordeling durfden de studenten niet te verslappen. Sommige half-nachtbedden zijn theorie. Sommige mensen eten in onderzoek en oorlog. Al onze cursussen en examens zijn gericht op de toekomst van de oorlog, kunnen de tegenstander vechten , het raken van onze commandanten in een praktische gevecht, kan vechten en de vaardigheden winnen. "Een student zei:" Dit is de meest gedenkwaardige test in de militaire carrière.

"Voor meer dan 4 jaar aanpassing versnelde de National Defense University de training van gezamenlijke operationele opdrachten, een" wegenkaart "draait een" transcript "in. In de nieuwe Round of Curriculum Hervorming, de School en het Centrale Militaire Commissie nieuw De gezamenlijke werking van de bekendmaking moet volledig worden aangemeerd aan de lak, en meer dan 100 gevechtsopdrachten zijn de normale lering ingevoerd. Een batch commandanten bevindt zich in de wind en de regen, zie de wereld, Zhuang-botten, lang en vertrouwen volledig verplaatst naar de gewrichtsbeduivel.

  National University of Defence Science and Technology – cultiveren jeugdtalenten innovatie levendige deze krant Reporter Liu Bo Tong Chen Guangchu, een raket is leeg, sleept prachtige vlammen, vlieg in de staart, raak het luchtdoel, met succes invasieve, gladde vallende, verliesvrij recycling. .. Laatste semester, de jonge leraren van de Science and Technology University, Pengko, kwamen ‘s morgens vaak naar de school en studeerde begeleide raketten.

 Peng Ke-afgestudeerde werd ge?nvesteerd in de lesgevecht.

In 2021 ontving Pengke een groot zelf gefinancierd project voor jongeren van het College, dat hem aanmoedigde om meer inspanningen te leveren om meer te verkennen in het onderwijzen van oorlogvoering. Praten over je groei, Pengensgevoelens: "De school biedt een platform en ondersteuning voor jongeren, waardoor we ons de drijvende kracht geven om te vliegen.

"De afgelopen jaren hecht zich aan de Diverse Science and Technology University zich aan de onderscheidende begeleiding van het bataljon, innoveren het talentbeleidssysteem en optimaliseert de ontwikkelingslay-out van het personeel, zodat de ontwikkeling van talenten en de sterke economische industrie ook resonant zijn. "Talent wordt gepromoveerd, onze militaire hoogwaardige ontwikkeling, het winnen van de militaire concurrentie en belangrijke factoren voor toekomstige oorlogen neemt het initiatief. "Yang Hongwei, directeur van het politieke werk van de school," zei: "" Een hoogwaardige persoon bouwen die de voorbereiding van de oorlog heeft gesteund, beiden behoefte aan een breed scala aan visie, maar ook om het concept van talenten te updaten, maar ook om talenten te innoveren en te cultiveren. De leerling en de teelt van de leerling die de strijd kan winnen.

"In de afgelopen jaren heeft de school meer genomen en een team, onderwijstalent opgebouwd, de ‘high-getricde’ ori?ntatie benadrukken, waardoor de talenten van de talenten continu optimaliseert en de hemel gebruiken en het gebruiken; door het actief de rol van de Riem, gepersonaliseerde ondersteuning, open training, enz., GA UIT MEER-kanaals Multi-level trainingswegen; implementeer talentclassificatie-evaluatie, verbeter de innovatieve waarde, het vermogen, bijdragen aan het evaluatiemechanisme …… Het goede patroon Don Gebruik het goede patroon.

 In een omgeving die complex is in termen, zijn de sporen slechts een kaart en verwijzen naar de Noord-naald, en de rivier is rivier, de opleiding van militaire morfologie van het militaire basisonderwijsinstituut; en in het elektronische confrontatie-college rood en Blauw tegen het slagveld, wordt een verscheidenheid aan de elektronische confrontatiemiddelen toegepast op het hele compailatieproces. De studenten hebben het begrip van elektromagnetische vuurkracht verder verdiept.

"Dit is een zin dat de kapitein vaak wordt gezegd.

In de afgelopen jaren heeft de school de onderscheidende ori?ntatie van de oorlog, de normalisatie van de activiteiten "Missionary Troops" en "Youth Locenten Troops" -activiteiten, en de Bobics zullen deelnemen aan de deelname van de leraar, wanneer de soldaten uitoefenen, oefenen en major Militaire operaties tot 1900 mensen, verbeterden het vermogen van onderwijs- en onderzoekspersoneel om deel te nemen aan praktisch onderzoek en focussen op winnende talenten.

 Tegenwoordig is aan beide kanten van de diepten van de National University of Defense Science and Technology, een uitstekende afstuderende studentenlampdoos ingesteld en de National University of Technology is afgeleid als hoogwaardige nieuwe Militaire Talent Training Highland. In het laboratorium, Bibliotheek, klaslokaal, een spel "Brain Storm" raakt innovatieve vonken van tijd tot tijd; groeiende militaire undergraduate afstuderen test militaire basis lesks voor het eerst, uitstekende tarieven hebben nieuwe hoog gecre?erd sinds de hervorming en reconstructie … de strijdactiviteit concurreert. "Onze school zal blijven implementeren van het nieuwe tijdperk van getalenteerde sterke militaire strategie, en kweekt krachtig een groot aantal hoogwaardige nieuwe militaire talenten, waardoor sterke talenten en technologische ondersteuning bieden voor de sterke militaire doelstellingen in het nieuwe tijdperk." Yang Hongwei zei.

  Typografisch ontwerp: Zhang Danfeng Li Lihong Dapeng Zhang Zhonging nam deel aan het schrijven (Editor: Duan Siqi, Zhang Linhan) Delen Laat meer mensen de aanbevolen lezen zien.

Author