Wu Bang Sheng, de Original Party Group, het Court of Baoshan City, de provincie Yunnan, werd geopend voor feestactiviteiten en openbaar kantoor

Volgens de Yunnan-provinciale Commissie voor Discipline-inspectie: Onlangs heeft de Yunnan-provinciale Commissie voor Discipline Inspectie-commissie een case-review-onderzoek gedaan naar de illegale schending van het Chinese Hof van het Volksrecht voor de voormalige Partijhof van de Mountain Intermediate People’s Court. Na onderzoek verloor Wu BangSha de idealen en overtuigingen, verloor de missie van het initi?le hart, niet loyaal aan de partij, die de organisatie en beoordeling vecht; illegaal, de bruiloft, de investering die de situatie beanthoudt; gebruik rechterlijke macht, hij accepteert omkoping, en wordt privé geassocieerd met advocaten en gevallen, en dient als de Kwaadkrachten "beschermen paraplu", die serieus het professionele gedrag van gerechtelijk personeel schendt, ernstig beschadigt van het beeld van party-leden, en ernstig de nationale rechterlijke geloofwaardigheid ondermijnt.

Het gedrag schendt serieus de politieke discipline van de partij, de centrale acht bepalingen van de centrale bepalingen, organisatorische discipline, integriteitsdiscipline, mensendiscipline, werkdiscipline en vormen een positionele illegale.

Met het gemak van de taak, voor anderen om te profiteren van interesse, accepteert illegaal het eigendom van anderen, verdacht van het accepteren van steekpenningen; in strafrechten, het overtreden van gevallen van gevallen en wetgeving, waardoor de verdachte van drugscriminal verweerder en een zwarte samenleving wordt verkregen Help, illegaal accepteert het grote geld dat door anderen wordt verzonden, verdacht dat ze schuldig zijn.

Zijn ernstige schending van wetten en discipline, de aard is slecht, de omstandigheden zijn ernstig, moeten serieus worden behandeld. Volgens de relevante bepalingen van de Disciplinaire Ordinance van de "Volksrepubliek" Volksrepubliek China is het indienen van de Yunnan-provinciale Commissie voor Discipline Committee goedgekeurd door de Yunnan Provincial Commission for Discipline Inspection en gerapporteerd aan Wu Bangsheng om het feest te verdrijven en de Openbaar kantoor wordt uitgegeven. De vermoedelijke misdaad overbrengen om de officier van justitie te vervolgen en volgens de wet te vervolgen, en het betrokken eigendom. Momenteel is de zaak overgedragen aan het Hof.

(Reporter Yun Zhongxia) Wu Bangsham Resume Wu BangShae, man, Han Nationaliteit, geboren in januari 1968, Chongqing, University Culture, nam deel aan het werk in december 1987, juli 1998, voegde zich bij de Communistische Partij van China.

Vanaf februari 1987, in februari 1999, werkzaam in februari 1999, het rechtbank van Xishuangbanna Jinghong, van februari 1999 tot juli 2005, in Xishuangbanna Intermediate People’s Court; juli 2005 tot maart 2006, REN Double Today, Naizhou Dean van het County People’s Court and Dean 2006 tot december 2011, Dean van de West-dubbele tafel van het Hof van Nazhou County People; December 2011, februari 2012, februari 2012 Dean van het Haixian People’s Court; februari 2012 tot januari 2014, de partijleden, plaatsvervangend directeur van de West Double Edition Nazhou Intermediate People’s Court; januari 2014 tot december 2016, december 2016, december 2016, december 2016, Ren Shuangbanna Intermediate People’s Court Party Secondaire secretaresse, staande plaatsvervangende decaan; december 2016 tot maart 2017, diende hij als secretaresse, vice-president, Dean van de Zhongshan Intermediate People’s Court; maart 2017, maart 2017, Ren Baoshan Intermediate People’s Court Party Secretary, Dean. (Editor: Zhu Hongxia, XX) Delen Laat meer mensen zien.

Author